ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, εφόσον η αξία της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα εβδομήντα (70,00€) Ευρώ. Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι χαμηλότερη των εβδομήντα (70,00€) Ευρώ, αυτή επιβαρύνεται με τέσσερα ευρώ (4,00€) για αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική. Στην περίπτωση που η περιοχή που έχετε δηλώσει να σας αποσταλούν τα προϊόντα σας δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της Γενικής Ταχυδρομικής, έχουμε την ευθύνη να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση επί των πιο πάνω εξόδων αποστολής για εσάς για παράδοση εντός Ελλάδος.

Τρόποι πληρωμής

  • Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη κάρτα, Visa, Mastercard, Maestro, American Express. Ο χρήστης μεταφέρεται σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Piraeus Bank για μέγιστη ασφάλεια. Το κατάστημα δεν λαμβάνει γνώση ούτε διατηρεί κάποιο στοιχείο της κάρτας πληρωμής. Τα στοιχεία δίδονται μόνον στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας.Ο χρήστης καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους όρους που αναφέρονται στο περιβάλλον αυτό πριν δώσει τα στοιχεία της κάρτας του. Το Boulevar.D ουδεμία ευθύνη έχει για οποιαδήποτε ζημία υποστεί ο χρήστης στο στάδιο αυτό. Η μη έγκριση πληρωμής από τον εκδότη της κάρτας δεν δημιουργεί καμία ευθύνη στο κατάστημα καθώς η σύμβαση θα θεωρείται ως μη καταρτισθείσα. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Piraeus Bank.
  • Με αντικαταβολή (μόνο για κατοίκους Ελλάδος). Η πληρωμή θα γίνει στη courier με την παραλαβή του δέματος από τον χρήστη με έξτρα χρέωση τριών (3) ευρώ για παραδόσεις εντός Ελλάδος. Παραγγελίες που ξεπερνούν το συνολικό ποσό των 300 ευρώ δεν αποστέλλονται με αντικαταβολή.Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή θα πρέπει να γίνεται με κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό του Boulevar.D.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα πρέπει εντός 3 εργάσιμων ημερών να προχωρήσετε στην κατάθεση, διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρώνεται και τα προϊόντα θα αποδεσμεύονται. Το αποδεικτικό κατάθεσης πρέπει να αποστέλλεται στο info@boulevard.grΟ τραπεζικός λογαριασμός είναι ο παρακάτω:Τραπεζα Πειραιώς
    IBAN: GR33 0172 0440 0050 4410 0301 011
    Δικαιούχος: Κοινωνία κληρονόμων Α.Διαμαντόπουλου
  • Πληρωμή μέσω PayPal. Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.
  • Πληρωμή στο κατάστημα κατά την παραλαβή της παραγγελίας